Projecten

Projecten – Kunst en cultuur zetten we graag in voor maatschappelijke projecten. We zijn gespecialiseerd in projecten die mensen trots maken op hun woon- en leefomgeving en die generaties verbinden. Hierbij werken we samen met verzorgingshuizen, scholen, gemeenten, woningcorporaties en maatschappelijke organisaties

TafelvanToen   Samen met BigOntwerpt hebben we de TafelvanToen bedacht. Met bewoners van verzorgingshuizen maken we een kunstwerk dat dienst doet als (herinnerings)tafel. Bewoners denken mee, leveren spullen en herinneringen aan en geven vervolgens ‘geschiedenisles’ aan kinderen van basisscholen uit de buurt. De TafelvanToen is tevens een ontmoetingsplek voor bewoners, bezoekers en personeel.   

              

Klik hier voor een link naar de voorkant van de flyer, een klik hier voor een link naar de achterkant van de flyer.

Mijn Leven in Beeld   Mijn Leven in Beeld is een theaterproject met ouderen (met beginnende dementie) in verzorgingshuizen. Samen met de bewoners gaan we op zoek naar mooie herinneringen. Hiervan maken we samen met de ouderen die daar nog toe in staat zijn een theatervoorstelling. Met dit project activeren we de ouderen, houden we herinneringen levend en brengen we generaties met elkaar in contact.