Omschrijving typetjes

Carla Compliment – Deze altijd vriendelijke en vrolijke dame fleurt uw evenement op met haar stralende aanwezigheid en complimenten. Carla Compliment is een levendige dame met een zeer positieve levenshouding. Met kleine gebaren wil zij een glimlach op de gezichten van andere mensen toveren. Zij is ervan overtuigd dat we de wereld een beetje mooier kunnen maken door vriendelijk te zijn af en toe iets aardigs over elkaar en tegen elkaar te zeggen. Zij deelt letterlijk complimenten uit aan de aanwezigen.


Truus Troep – Met een grote glimlach en natuurlijke charme beweegt zij alle aanwezigen om hun afval op te ruimen. Truus Troep is een pittige dame die niet op haar mondje gevallen is. Zij zorgt ervoor dat alles netjes blijft. Haar motto is ?Een schone omgeving is een gezellige omgeving?. Zij is van mening dat wanneer iedereen zijn eigen rommel opruimt we het gezellig hebben met elkaar. We mogen elkaar hierop ook best op een ?prettige? manier op aanspreken aldus Truus. Zij schroomt zelf dan ook niet om het goede voorbeeld te geven.


Wilmien van Wijk – Een opvallend aanwezige wat deftige dame die graag praat met en tegen alle aanwezigen. Wilmien is een dame van goede komaf (oud geld) die erg hecht aan goede manieren. Helaas is zij wat aan lager wal geraakt. Wilmien is een dame die altijd op zoek is naar contact, vooral naar mensen tegen wie zij kan praten (over goede manieren, kunst, natuur etc.). Zij zoekt steeds ‘nieuwe uitdagingen’zoals zij het noemt en werpt zich dan ook graag op als ambassadrice van uw organisatie.


Herman Hamer – Een ogenschijnlijk rustige man die bij nader inzien een geheel eigen mening heeft. Herman is gepensioneerd klusjesman en kent Jan-en-alleman. Hij praat echter niet graag over anderen, maar een borrel kan soms wonderen doen. Herman kan niet thuis zitten en helpt graag iedereen. Hij heeft dan ook altijd spullen bij zich ‘voor het geval dat..’.


Olaf Oud – Een karakteristieke man met een eeuwige pijp in zijn mond. Olaf is oud geschiedenisleraar. Lang geleden is hij geĆ«migreed naar AustraliĆ«, maar hij komt nog regelmatig op bezoek in Nederland. Dan bezoekt hij graag plekken uit zijn verleden. Olaf is een verteller. Hij vertelt dan ook graag over hoe plaatsen en mensen veranderd zijn in de jaren van zijn afwezigheid.