Les

Cursus ‘Kennismaken met theater’ 25 februari t/m 21 april – Informatie


Spring Cultuurproducties verzorgt i.s.m. Laurens de cursus ‘Kennismaken met theater’ in de Rotterdamse wijk Ommoord. 8 zaterdagmiddagen gaan we aan de slag met leuke oefeningen. In de 9e bijeenkomst geven we een korte presentatie voor familie, bekenden, buurtbewoners en bewoners van gebouw Nijeveld (naast metrostation Hesseplaats).  


U maakt kennis met de verschillende onderdelen van theater. Beweging, stemgebruik en emoties zijn allemaal belangrijk om geloofwaardig over te komen. Maar even zo belangrijk zijn ontspanning en plezier beleven met anderen.


Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. warming-up, kennismaking, ontspanningsoefeningen, kijken en luisteren, samenspel, stemoefeningen, bewegingsoefeningen, tekstgebruik, opbouw van een personage en werken met rekwisieten.


Heeft u altijd al op toneel willen staan? Lijkt het u heerlijk in de huid te kruipen van koningin Beatrix, eindelijk die ene scène uit uit GTST eens te spelen of u een beroemd voetbalspeler te wanen? Dan is dit uw kans om te ontdekken hoe leuk toneelspelen is. Niets is onmogelijk op het toneel.


Locatie: Gebouw Nijeveld (Laurens), G.B. Shawplaats 100, Rotterdam   


Data: zaterdag 25 februari t/m zaterdag 21 april 2012 (opgeven t/m 17 februari)


Tijd: 14.00 tot 15.30 uur 


Kosten: ?120,- (te voldoen voor aanvang) 


Docent: Annette Kreijkamp


Wilt u zich opgeven of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Ilona van Drunen (Laurens). Zij is op maandag, dinsdag en donderdag te bereiken op tel. 010 – 2229222 of via de email i.vandrunen@laurens.nl. Ook kunt u contact opnemen met Annette Kreijkamp (Spring Cultuurproducties) op tel. 06-37166223 of via de email annette@springcultuur.nl