Kinderboekenweek

Kinderboekenweek – FEEST 

                  

‘Het Boodschappenfeest’ is een verhaal dat we geschreven hebben voor de Kinderboekenweek. Rond het verhaal zijn workshops voor groep 5 t/m 8 en een lessenreeks van 6 lessen te boeken.

Verhaal                                                                                                                                                                                      De koning is jarig. Hij geeft een groot feest  Maar, o jé, al het personeel is ziek. Wat nu? Hij besluit met de koningin zelf boodschappen te gaan doen. Wordt dit een feest? En, gaat het grote feest in het paleis er komen?  

Workshop                                                                                                                                                                                                            In de workshop van een uur gaan we rond het verhaal aan de slag met een aantal theateroefeningen en maken we in kleine groepjes een korte voorstelling.

Theaterlessen                                                                                                                                                                                                    In 6 theaterlessen van een uur (verdeeld over enkele dagen of weken) maken we van het verhaal met de kinderen een voorstelling voor de ouders.               

De workshop en de theaterlessen zijn ook te boeken in de weken rondom de Kinderboekenweek.

Meer info en boeken? Voor meer informatie of boekingen, bel Annette op 010-4717015 of 06-37166223, of mail naar annette@springcultuur.nl.