Halloween

Halloween – lekker griezelen

De naam “Halloween” is afgeleid van Hallow-e’en, oftewel All Hallows Eve, (Allerheiligenavond). Begonnen bij de Kelten, overgewaaid naar de VS en sinds een aantal jaren ook in Nederland een bekend fenomeen.

Rond dit ‘griezelfeest’ kunt u een workshop of theaterproject voor de bovenbouw en een trick-or-treat boeken.

Workshop                                                                                                                                                                                                            In de workshop gaan we uiteraard lekker griezelen. Met gerichte improvisatieopdrachten, kleding en rekwisieten maken we een aantal korte scënes. Geschikt voor maximaal 15 kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.

Theaterproject                                                                                                                                                                                                   In 6 theaterlessen bewerken we gezamenlijk een verhaal tot een voorstelling die we spelen voor publiek. Maskers, lakens die spoken outfits worden en griezelgeluiden, het zal allemaal te zien zijn

Trick-or-treat                                                                                                                                               Veel basisscholen organiseren een zogenaamde trick-or-treattocht, waarbij de kinderen (veelal onder begeleiding van volwassenen) verkleed en met lampionnen langs de deuren gaan. De bedoeling is diegene die opendoet een beetje bang te maken en om snoepjes op te halen.                                                                                                                                                                                                                                            Wij organiseren een volledige trick-or-treat op maat. Meer informatie of boeken? Neem contact op: annette@springcultuur.nl , tel. 010-4717015 /  06-37166223.