200 jaar koninkrijk

 Themaproject 200 jaar koninkrijk

Verhaal                                                                                                                                                                                                               De koning die nu een tijdje het land regeert moet een groot feest organiseren omdat het koninkrijk 200 jaar bestaat. Hij gaat hiervoor in overleg met zijn voorgangers en maakt zo een reis door de tijd. Was het nou vroeger makkelijker om koning te zijn? 

Project                                                                                                                                                                                                               Dit themaproject, met een door onszelf geschreven verhaal, is geschikt voor groep 5 t/m 8. Het project is te boeken als serie van een aantal wekelijkse lessen of als themaproject van enkele dagen/dagdelen (beiden met voorstelling).                                                                               Daarnaast bieden we dit project aan in de vorm van een workshopprogramma. Hierin dragen we aan elke groep het verhaal op theatrale wijze voor. Vervolgens gaan de kinderen het naspelen.

Lessen                                                                                                                                                                                                                In de lessen gaan we spelenderwijs met het thema aan de slag. Samen met de kinderen maken we van het verhaal theater waarbij we gebruik maken van de fantasie van de kinderen. Hierdoor is elke voorstelling of workshop uniek.                                                                                                  Het workshopprogramma is geschikt voor scholen die in korte tijd met meerdere klassen het thema willen behandelen.

Meer info of boeken? Bel Annette op telefoonnummer 010-4717015 of 06-37166223 of mail naar annette@springcultuur.nl.