Workshop Kinderboekenweek groep 3 t/m 5 - Het geheim van Ivar. Ivar heeft een geheim. Hij wil naar de maan maar niemand mag het weten. Als hij in bed ligt maakt hij plannen. Misschien kan hij een lange trap maken of een eigen luchtballon of raket? Op een nacht, als hij bijna slaapt, is er een scherpe lichtflits. Hij loopt naar het raam. Er staat een groot ruimteschip voor zijn huis. En dan begint het avontuur. Wilt u meer info? Mail naar annette@springcultuur.nl, of bel 06-37166223.

Kindertheatercursus 8 - 12 jaar - Delft. Woensdag 25 september (lestijd van 15.15 - 16-15 uur) start de theatercursus 'De Vloer Op' voor kinderen van 8 - 12 jaar in het Rietveld Theater in Delft. Sta je graag op het toneel of wil je graag leren dat er van alles kan en mag op het toneel, en wil je je lekker uitleven in creativiteit? Kom dan naar de lessen ‘De Vloer Op’ in het Rietveld Theater. Je gaat 6 weken lang al improviserend leuke, gekke, ontroerende en spannende toneelscènes maken. In de laatste les ga je aan publiek laten zien wat je geleerd hebt. Wil je meer info of wil je je opgeven? Mail dan naar annette@springcultuur.nl, bel of app naar 06-37166223.

Kindertheatercursus 4-7 jaar - Delft. Woensdag 25 september start de theatercursus'Ploemdier' (lestijd van 14.00 tot 15.00 uur). We maken in 5 lessen een voorstelling van het verhaal 'Ploemdier' (een groot harig blauw beest dat verdwaald is en bij kabouters terecht komt. Zij doen er alles aan om hem naar huis te brengen). In de 6e les spelen we de voorstelling voor de ouders. Wil je meer info of wil je je opgeven? Mail dan naar annette@springcultuur.nl, bel of app naar 06-37166223. 

Privacywetgeving - privacyverklaring. In het kader van de privacywetgeving (AVG) kunt u hieronder onze privacyverklaring lezen.

privacy_statement_04-06-2018.pdf