Spring Cultuurproducties voor theaterprojecten en -activiteiten voor kinderen en volwassenen.                                                

Annette Kreijkamp is de eigenaar en gek van cultuur. Zij bedenkt en organiseert slagvaardig, met enthousiasme en kennis uw (brede)schoolproject, bedrijfstraining of -activiteit en theaterproject. Natuurlijk acteert ze zelf ook volop en geeft ze zelf theaterlessen en trainingen.

Scholen                                                                                                                                    We hebben een vast aanbod theaterlessen voor (brede) scholen ontwikkeld. Daarnaast ontwikkelen we projecten thema's zoals Koningsdag en Kinderboekenweek.

Overig                                                                                                                                                                         Kom op! is een weerbaarheidstraining voor groep 4 t/m 8.

Woordenspel is extra taaltraining voor groep 1 t/m 4.

Volwassenen                                                                                                                               We hebben een aanbod aan trainingen en workshops ontwikkeld rond communicatie en presentatie, variërend een luchtige workshop voor een teamuitje tot een serieuze training presentatievaardigheden.

Acteurs                                                                                                                Onze acteurs kunt u inzetten voor grote en kleine evenementen.